8.1.2010

Uuden vuoden gaala Komediateatterilla


TAMK Åkerlundinkadun toisen vuoden restonomiopiskelijat järjestivät uuden vuoden gaalan Tampereen Komediateatterilla 31.12.2009. Gaalaillan suunnittelu alkoi jo syksyllä Ravintolatoiminta -opintojakson puitteissa. Komediateatterin edustajat antoivat kymmenhenkiselle opiskelijajoukolle budjetin tilaisuutta varten, mutta muuten suunnittelu oli vapaata. Ryhmä päätti nopeasti, että teemana on Lappi ja suomalaiset raaka-aineet. Teeman ympärille suunniteltiin sisustusta, koristelua ja menua. Menu oli seuraava:

(alkumalja: Gold Strike vaalean glögin kera)
Siikatartar-ruisnappeja
Karpalograavattua nieriää
Tuorejuustotäytteistä savupororullaa
Riekkoterriiniä ja cumberlandinkastiketta
Sienitäytteisiä tuulihattuja
Kirkasta perunasalaattia
Leipäjuustosalaattia ja tyrnivinaigretteä
(valkoviini)

Tyrnisorbettia

Ylikypsää poronpaahtopaistia, rosmariinikastiketta, bataattiperunaterriiniä ja uunijuureksia
(punaviini)

Mustaherukkapannacotta
Kahvi ja jaloviina/mesimarjalikööri

Tilaisuuden ruoat esivalmisteltiin koululla kahtena päivänä. Komediateatterilla työt aloitettiin osittain jo uuden vuoden aatonaattona, kun ravintolasalia laitettiin juhlakuntoon. Itse juhlapäivänä tila viimeisteltiin ja juhlatilaisuuden kulku käytiin yhdessä läpi. Asiakkaana oli 107 henkilöä, jotka olivat teatterin ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Juhlatilaisuus sujui hienosti suunnitelmien mukaan. Ruokailun jälkeen oli vuorossa tanssia ja vapaata ohjelmaa (puheita ym.) Osa vieraista viihtyi pikkutunneille saakka. Opiskelijat saivat paljon hyvää palautetta tilaisuuden hoitamisesta sekä asiakkailta että tilaajilta. Projekti oli kaikin puolin opettavainen kokemus ja mukavaa oli se, että ryhmään luotettiin antamalla vapaat kädet tilaisuuden hoitamisessa.


Komediateatterin gaalan buffet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti